Wij zijn gestart

contact_05-alexandre-godreau-510220-unsplash

BizBuzzerz is een feit. Een uniek samenwerkingsverband van drie ervaren ondernemers die hun krachten bundelen. Op financieel, commercieel en juridisch gebied kunnen wij ondernemers en hun organisaties helpen om verdere groei te realiseren of hun te behoeden van misstappen die hun bedrijf schaadt.

Veel ondernemers ‘gaan maar door’ en wachten totdat ‘het wel goed komt’. Niets is minder waar. Doen wat je altijd gedaan hebt levert in het beste geval een stilstand op. In ieder geval geen groei want de omgeving en markten veranderen continu en pijlsnel. Elke ondernemer moet zich regelmatig een spiegel voorhouden en zich afvragen of het echt goed gaat zo niet beter kan. Zoek hulp en laat je coachen op juridisch, financieel of commercieel vlak. Dat legt zeker geen windeieren.

Ons volgend nieuws-Buzzertje volgt snel. Eerst alles goed inrichten!

Groet Jo

Laat een reactie achter