“Success is not final; failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.”

Winston Churchill

Buzzer gesprek

Het eerste gesprek met een BizBuzzer is altijd vrijblijvend. No strings attached. Aan de hand van gerichte vragen (quick scan) inventariseert de BizBuzzer de omvang, noodzaak en impact van uw uitdaging of vraagstuk en gaan wij naar de kern van uw bedrijf. Discreet en zorgvuldig. U krijgt volledig en transparant inzicht in onze werkwijze en uw geschatte investering.

Op basis van de uitkomsten van die inventarisatie bepaalt u, in overleg met de BizBuzzer, de mogelijke oplossingsrichting waarna de ter zake kundige expert (jurist, fiscalist, accountant, coach, commercieel expert of anders) ingeschakeld wordt. Alles om de gestelde doelen te bereiken.

Daar stopt het proces voor ons niet. Er is ons alles aan gelegen dat de nieuwe aanpak en werkwijze (op welk vlak dan ook) in uw organisatie doorgevoerd en verankerd worden. Alle inzet moet leiden tot een optimale groei met een gezonde financiële structuur en werkwijze voor uw bedrijf. Dat wilt u toch ook?

Aarzel niet als u vragen heeft, maar kom in actie. Op laagdrempelige wijze gaan we samen met u in gesprek. Het eerste uur is volledig kosteloos.
Telefoon: +31 6 21 56 44 91 of mail naar: andre@bizbuzzerz.nl

Neem contact op

1e uur gratis advies

    Wij staan klaar voor u en uw bedrijf!