Diensten

“Whether you think you can or whether you think you can’t, you’re right!”
Henry Ford

Interim Buzzer

In de meeste gevallen zet men interim management in met de focus op herstel. Dat kan bijvoorbeeld door het stroomlijnen van afdelingen of een complete reorganisatie. Het is echter ook belangrijk te weten dat een interim manager ingezet kan worden om de groei en ontwikkeling van uw bedrijf te helpen realiseren.

De interim manager van ABC Global is een ervaringsdeskundige op het gebied van bedrijfsorganisatie en -reorganisatie. Hij is de ideale partner om het ingezette verandertraject te begeleiden.

Vraagt u zich af of uw bedrijf toe is aan een externe expert? Stel daarbij dan onderstaande vragen:

  1. Blijven er belangrijke strategische vragen liggen?
  2. Wie is er momenteel verantwoordelijk voor?
  3. Wat zijn de consequenties als we hier geen of onvoldoende aandacht aan schenken?
  4. Hoe gaan we dit aanpakken en wie wordt voor wat verantwoordelijk?

Is de situatie complexer dan vraagt deze om meer kennis en ervaring. De inzet van een interim manager is daarbij een verstandige zet. Met onze specialistische ervaring zijn we gewend om in korte tijd tot de kern van uw vraag en behoefte te komen. Na een analyse en een doelgerichte aanpak zijn we in staat verandertrajecten te implementeren. Doordat we ons bewust zijn van organisatiepolitiek zijn sociaalvaardigheid en betrokkenheid belangrijke eigenschappen om een organisatie mee te krijgen.

Aarzel niet als u vragen heeft, maar kom in actie. Op laagdrempelige wijze gaan we samen met u in gesprek. Het eerste uur is volledig kosteloos.
Telefoon: +31 6 21 56 44 91 of mail naar: andre@bizbuzzerz.nl

Neem contact op

1e uur gratis advies